Вести за индустријата

Откако ќе си играте со вакви налепници, ќе станете мајстор

2021-06-07
1.Налепници
Најчесто се користиналепници are cheap, with an average of one yuan per piece. They are brightly colored and have many styles. They are the most commonly used налепници in the pocketbook. As long as it is not exposed to damp or exposed to the sun, it can generally be stored for several years. Almost a must for novices.
2. Сулфурна киселинаналепница за хартија
The paper quality of sulfuric acid paper is pure, translucent, not easy to deform, and is resistant to light and high temperature. The printed patterns always give a sense of haziness. The patterns are most in forest and retro styles, which is very suitable for making collage retro handbooks. It is recommended to buy self-adhesive налепници with patterns. Although the price is a little high, it is convenient to use. Non-stick налепници are hard and not easy to stick.
3. Белешка хартија
Ова е најчесто користен мал канцелариски објект, мал и исклучителен, ефтин и издржлив. Исто така, постојат многу видови лепливи белешки и с and повеќе модели и стилови, кои постепено се фаворизираат од семејството на сметки за раце. Генерално се користи за означување на броеви на страници, датуми или настани. Можете исто така да напишете текст и слики на лепливите белешки, а потоа да ги залепите во џепната книга. Постојат различни начини на употреба, а исто така е можно да се подготват повеќе.
4. стар весник
Омиленото семејство на сметка на ретро рачна сметка. Особено англиските весници се многу тенки. Старите весници имаат ретро чувство во нивните бои. Може да се искинат со рака и да се изгорат за да се создадат нерамни рабови. Навистина е разноврсно да ги залепите во џебовите! Постојат многу онлајн весници специјализирани за продажба на стари весници, и можете да купите многу дебел куп од нив за повеќе од десет до дваесет јуани, што може да се користи во дивината.
5. Хартија за пакување подарок
Ако сте навикнати на сите видови самолеплива хартија, ако сакате да го смените вкусот, можеби ќе ги испробате сите видови хартија за завиткување. Во денешно време повторно е Божиќ, сите видови хартија за завиткување почнуваат да се продаваат, сите бои се блескави, само извадете една, исечете ја шарата и залепете ја во џебот, полн е со божиќен вкус. Препорачливо е да не го купувате сами. Можете да ја зачувате користената хартија за завиткување подароци, што заштедува пари и е еколошка. Зошто да не го направите тоа. Личното искуство е дека не е лесно да се направат колажи со хартија, пластика или сјајни материјали колку што е можно повеќе.
6. Стар печат

Навистина нема многу луѓе кои пишуваат писма на традиционален начин, но печатите се добар материјал. Препорачливо е да купите некои користени стари печати преку Интернет, особено оние од странство. Не го потценувајте овој вид мали предмети, дури и мајсторот за сметки за раце, Хозе Нарана, исто така користи вакви марки.

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept